Noutati


Echipamente

The Xstrahl 300 isĀ  the most powerful system in the medical range and a dedicated Orthovoltage unit for treating superficial and orthovoltage techniques.

Xstrahl 300 este un echipament modern de radioterapie cu ortovoltaj, cu ajutorul caruia se pot trata eficient cancerele de piele (cancere bazocelulare si spinocelulare), precum si alte afectiuni dermatologice, inflamatorii sau degenerative.

De asemenea se poate folosi in tratamentul paliativ al leziunilor metastatice osoase sau al nodulilor de permeatie (cancer mamar etc).

Xstrahl 300 este considerat cel mai puternic echipament din categoria radioterapiei superficiale.

Pacientul poate fi asezat in orice pozitie pe perioada sedintei de tratament, ceea ce asigura comfort si siguranta in timpul radioterapiei.

In timpul radioterapiei se folosesc protectii personalizate, permitand tratarea leziunilor cu evitarea afectarii organelor si tesuturilor din vecinatate.

 

Obstetrica - Ginecologie

Noutati

Centrul medical HIFU Terramed Conformal pune, de acum, la dispozitia pacientelor sale tratamentul cu ultrasunete focalizate de inalta frecventa pentru indepartarea fibroamelor uterine.